Comphotoclub


Contactpersoon: ntb
Contactnummer: ntb
Email: Stuur een bericht

“Open Avond” Comphotoclub krijgt vervolg!

De eerste “Open Avond” van de Comphotoclub krijgt een vervolg! Op de woensdagen 12 april, 10 mei en 7 juni staan de eerstvolgende “Open Avonden” gepland. Aanvang 19.30 uur in ’t Wonder. De “Open Avond” op 12 april a.s. staat in het teken van de smart devices. Dit betreft de smartphone en tablet. Gekozen is om de aanwezigen mee te nemen in het besturingssysteem Android versie 13 (de nieuwste) en wel met een Samsung als voorbeeld device. Degene die een ander toestel heeft of besturingssysteem kan ook meedoen en krijgt separate ondersteuning. De presentatie zal vanaf een groot scherm gegeven worden zodat iedereen mee kan kijken en eventueel op zijn eigen smart device mee kan doen. We behandelen de instellingen waarbij met name de beveiliging extra aandacht krijgt. Uitgangspunt je hebt een nieuw toestel en hoe stel je deze dan in! De vragen en opmerkingen van de ge├»nteresseerden zijn leidend, dus probeer zelf er zoveel mogelijk van op te steken.
Tot slot introduceren wij het “Vraag maar raak” halfuurtje, waarbij iedereen met zijn of haar problemen op “computer” gebied kan aankloppen. Je hoeft met je vraag, hardware of software gerelateerd, niet tot een volgende bijeenkomst te wachten.
De volgende “Open Avonden” behandelen (10-5) PC/Laptop (o.a. inrichting en beveiliging) en domotica, (7-6) fotobewerking met Fotoshop. En natuurlijk iedere bijeenkomst een “Vraag maar raak”
halfuurtje.
Degene die nu al interesse in lidmaatschap van de afdeling Comphotoclub heeft of zelfs een bijdrage aan de afdeling wil leveren kan dit via onderstaand e-mailadres kenbaar maken. Alvast bedankt.
Hou deze webpagina in de gaten, hier volgt het actuele nieuws van de Comphotoclub!


Vragenformulier - Comphotoclub Open Avond

Vragenformulier

Stuur ons je vragen en we doen ons best om ze te beantwoorden tijdens de Comphotoclub Open Avond.

"Open Avond" Comphotoclub op woensdagavond 12 april 2023, aanvang 19.30uur in 't Wonder!
Op zondag 2 april 2023 is er in 't Wonder weer Paaskienen. Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend en de aanvang is 20.00 uur.