ComPhotoclub


Contactpersoon: Dré Beeks
Contactnummer: ntb
Email: Stuur een bericht

“Open Avond” ComPhotoclub op 15 november 2023 en 13 december 2023!

De Open Avond van 15 november heeft als thema: “Breng maar mee”!

Heb je problemen met je hardware of software of router of beveiliging of instellingen? Kom naar de Open Avond! Hier gaan de aanwezige deskundigen ermee aan de slag. Je dient dan wel het betreffende apparaat of apparaten mee te brengen. Welk probleem je op computer-/automatiseringsgebied ook hebt, kom naar de Open Avond en leg het voor. Met alle mogelijke inzet zorgen we ervoor dat het probleem wordt opgelost. En mocht je het betreffende apparaat niet mee kunnen brengen omdat het staat ingebouwd of te groot is om te vervoeren of omdat je het niet uit durft te bouwen ook dan kun je jouw probleem/vraag voorleggen.

Zit je met je handen in het haar omdat je smartphone kuren heeft, je tablet eigenzinnige dingen doet, de instellingen op je laptop niet kloppen, de beveiliging van je pc niet op orde is, je home smart niet aan de praat krijgt, dus je deurbel wel belt maar geen beeld geeft, etc., etc., etc.!!! Onder het motto “Breng maar mee” gaan we jouw probleem te lijf. Breng je apparaat en/of vraag mee naar de Open Avond op woensdagavond 15 november a.s. vanaf 19.30 uur in ’t Wonder.

Degene die nu al interesse in lidmaatschap van de afdeling ComPhotoclub heeft of zelfs een bijdrage aan de afdeling wil leveren kan dit via onderstaand e-mailadres kenbaar maken. Alvast bedankt.
Hou deze webpagina in de gaten, hier volgt het actuele nieuws van de ComPhotoclub!

En je weet: Je wordt er alleen maar “SMARTER” van!


Vragenformulier - Comphotoclub Open Avond

Vragenformulier

Stuur ons je vragen en we doen ons best om ze te beantwoorden tijdens de Comphotoclub Open Avond.

Op zondag 10 december 2023 is er KIENEN in 't Wonder. Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur.