ComPhotoclub


Contactpersoon: Dré Beeks
Contactnummer: ntb
Email: Stuur een bericht

Open Avond op woensdag 12 juni 2024 vanaf 19.30 uur in ’t Wonder!

Breng maar mee en loop maar binnen! Ieder probleem op pc, smartphone, netwerk-gebied kun je aandragen voor oplossing. Kom naar de Open Avond op woensdag 12 juni 2024 in ’t Wonder te Blerick. Je kunt vanaf 19.30 uur binnenlopen. Alle leden van SSV zijn welkom. De Helpdesk zonder kosten!

Algemene Ledenvergadering SSV d.d. 22 maart 2024:

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van SSV op 22 maart jl. werd de vraag gesteld of de Open Avonden van de ComPhotoclub verplaatst konden worden van de woensdag avond naar de dinsdagavond. Toegezegd is om de leden van de ComPhotoclub te raadplegen en op basis daarvan een besluit te nemen. Na consultatie is gebleken dat de aanwezigheid van voldoende deskundigen niet te garanderen is en daar wordt wel belang aan gehecht. Daarnaast hadden meer leden een voorkeur voor de woensdagavond dan er leden waren die de dinsdagavond prefereerde. Het merendeel van de afdelingsleden had echter geen voorkeur.

Daarmee staat vast dat de woensdagavond de “Open Avond-avond” blijft en wel op de data 8 mei, 12 juni, 25 september, 30 oktober en 11 december 2024.

 

Lidmaatschap afdeling ComPhotoclub:

Degene die interesse in lidmaatschap van de afdeling ComPhotoclub heeft of zelfs een bijdrage aan de afdeling wil leveren kan dit via onderstaand e-mailadres kenbaar maken. Alvast bedankt.
Hou deze webpagina in de gaten, hier volgt het actuele nieuws van de ComPhotoclub!

En je weet: Je wordt er alleen maar “SMARTER” van!


Vragenformulier - Comphotoclub Open Avond

Vragenformulier

Stuur ons je vragen en we doen ons best om ze te beantwoorden tijdens de Comphotoclub Open Avond.