Nieuwe website SSV Venlo!

In de afgelopen periode is er hard gewerkt aan een nieuwe website voor SSV Venlo. Op 5 augustus 2021 is de nieuwe website dan ook live gegaan. De SSV-website in een ander jasje. De bedoeling is en blijft dat deze website het informatiekanaal naar onze leden is. Dus zet de website in je favorieten en bekijk de site voor mededelingen, activiteiten en ontwikkelingen.

Het versturen van een brief door de vereniging zal tot het verleden behoren. Alle informatie tref je aan op deze website. Dit betekent ook dat algemene ledenvergaderingen op de site worden aangekondigd. Mocht je iets missen, dan kun je altijd de vereniging benaderen via info@ssvvenlo.nl  of de secretaris van SSV secretaris@ssvvenlo.nl. Is je mailadres bij ons bekend, dan kunnen we je ook per email benaderen. Dus laat je juiste e-mailadres bij onze ledenadministrateur (ledenadm@ssvvenlo.nl) achter. Alvast bedankt.

Op vrijdagavond 24 maart 2023 zal de Algemene Ledenvergadering van SSV plaatsvinden. Deze ALV wordt gehouden in 't Wonder en begint om 19.55 uur!

Op Vastelaoveszóndaag 19 fibberwari 2023 is 't Wonder vanaaf 15.00 oor geäöpend!