Open Avond ComPhotoclub!

Op woensdagavond 28 februari 2024 organiseert de ComPhotoclub een Open Avond in ’t Wonder te Blerick. Aanvang 19.30 uur.

De Open Avonden zoals we die kenden in het afgelopen jaar krijgen een vervolg in 2024. De opzet van deze bijeenkomsten is om een helpdesk te bieden voor de vragen en problemen die er op IT (computer)gebied leven. Daarnaast is er een mogelijkheid om specifieke onderwerpen te behandelen. Te denken valt aan AI in het algemeen en ChatGPT in het bijzonder.

In de basis is deze Open Avond voor alle leden van SSV bedoeld. Dus leden SSV kom met je vragen naar de Open Avond van de ComPhotoclub.

De Open Avonden krijgen een regelmatig karakter en de volgende data zijn daarvoor gereserveerd: 28 februari, 3 april, 8 mei, 12 juni, 25 september, 30 oktober en 11 december 2024. Uiteraard in ’t Wonder en allemaal met een aanvangstijd van 19.30 uur.

Dus breng maar mee, je vragen en hardware. Onder deskundige begeleiding worden je problemen aangepakt. Je weet je wordt er alleen maar “SMARTER” van!