Open Avond ComPhotoclub 13-12-2023: “Breng maar mee” op herhaling!

Op woensdagavond 13 december vindt de volgende Open Avond van de ComPhotoclub in ’t Wonder plaats!

Dit keer gaat het thema “Breng maar mee” op herhaling! Daarnaast behandelen we nogmaals de onderwerpen die tijdens de Open Avonden voorbij zijn gekomen.

Dus heb je problemen met je hardware of software of router of beveiliging of instellingen? Kom naar de Open Avond! Hier gaan de aanwezige deskundigen ermee aan de slag. Je dient dan wel het betreffende apparaat of apparaten mee te brengen. Welk probleem je op computer-/automatiseringsgebied ook hebt, kom naar de Open Avond en leg het voor. Met alle mogelijke inzet zorgen we ervoor dat het probleem wordt opgelost. En mocht je het betreffende apparaat niet mee kunnen brengen omdat het staat ingebouwd of te groot is om te vervoeren of omdat je het niet uit durft te bouwen ook dan kun je jouw probleem/vraag voorleggen.

Zit je met je handen in het haar omdat je smartphone kuren heeft, je tablet eigenzinnige dingen doet, de instellingen op je laptop niet kloppen, de beveiliging van je pc niet op orde is, je smart home niet aan de praat krijgt, dus je deurbel wel belt maar geen beeld geeft, etc., etc., etc.!!!

Onder het motto “Breng maar mee” gaan we jouw probleem te lijf. Breng je apparaat en/of vraag mee naar de Open Avond op woensdagavond 15 november a.s. vanaf 19.30 uur in ’t Wonder.

De onderwerpen die we tot nu toe tijdens de Open Avonden behandeld hebben, zoals Updaten en Beveiliging van je computer/smartphone, Domotica, Internet (Wifi), Instellingen van en op je smartphone, Fotobewerking met Photoexpress komen weer voorbij en hierover kunnen dan vragen worden gesteld.

Alles onder het motto: Je wordt er alleen maar SMARTER van!

 

Op zondag 10 december 2023 is er KIENEN in 't Wonder. Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur.