SSV Venlo is op zoek naar een nieuwe horeca-beheerder!

In 2024 zal onze huidige horeca-beheerder haar taken graag overdragen aan haar opvolger/-ster! SSV Venlo is daarom op zoek naar een nieuwe horeca-beheerder (m/v) voor ’t Wonder in Blerick.

De taken bestaan naast de inkoop, het voorraadbeheer, de omzetverantwoordelijkheid, het aansturen van de barvrijwilligers, het inplannen van activiteiten en het inzetten van afdoende (vrijwilligers)capaciteit tijdens deze activiteiten ook uit het financiële beheer (boekhouding) van de afdeling horeca. De opmaak van de Balans en Verlies & Winst rekening van de afdeling Horeca is uitbesteed aan een extern administratiekantoor. De horeca-beheerder wordt aangestuurd door de penningmeester waaraan ook de verantwoording wordt afgelegd. Dechargering vindt plaats door het SSV-bestuur op advies van de penningmeester. Benoeming vindt voor bepaalde tijd door het SSV-bestuur plaats. Het SSV-bestuur stelt ook de beleidskaders op waarbinnen de Horeca-beheerder functioneert en persoonlijk aansprakelijkheid is.

De horeca beheerder is niet in loondienst van SSV. Er wordt gewerkt op basis van de wettelijke vrijwilligersvergoeding.

Functie-wensen:

  • Affiniteit met horeca
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Sociaal vaardig
  • Inlevingsvermogen
  • Zakelijk inzicht
  • Cijfermatig onderlegd
  • Enige vaardigheid met pc en office365

SSV beseft dat dit de ideale horeca-beheerder is, vandaar dat we iedereen, die gemotiveerd is om deze beheerdersfunctie op zich te nemen, uitnodigen te reageren. En uiteraard geniet een geschikte (gepensioneerde) spoorvrouw/-man of partner van de voorkeur.

Deze reactie aan het SSV bestuur kan door een e-mail te sturen naar secretaris@ssvvenlo.nl. Nadere inlichtingen kun je altijd inwinnen via info@ssvvenlo.nl

Het bestuur en leden van SSV zijn kandidaten voor deze functie bij voorbaat erkentelijk voor hun reactie. De vereniging is in ieder geval zeer gebaat bij een nieuwe horeca-beheerder (m/v)!

 – Bestuur SSV Venlo