Gezocht: Vrijwilliger in ’t Wonder, vrijwilliger bij SSV!

SSV Venlo is op zoek naar vrijwilligers die onze fraaie locatie mee draaiende willen houden. Onze locatie betreft het verenigingsgebouw ’t Wonder dat in 1994 is verrezen en onderdak biedt aan vele ontspannings- en sportieve activiteiten. Daarnaast kent het gebouw een horeca-gedeelte waar menig spoorman/-vrouw een anekdote uit het rijke Spoorse leven heeft gehoord en waar natuurlijk veel gezelligheid heerst.

Om dit alles draaiende te houden is veel inzet van vrijwilligers nodig. Als je als (gepensioneerde) NS’er of partner van interesse hebt om mee te helpen kun je je aanmelden via info@ssvvenlo.nl of bij onze horeca-beheerder Jeanne van Doorn via horeca@ssvvenlo.nl

De taken die we momenteel voor ogen hebben zijn bardiensten om invulling te geven aan de wekelijkse bezetting en voor incidentele activiteiten zoals nieuwjaarsreceptie, kienen, feestelijke bijeenkomsten, incidentele afdelingsactiviteiten, etc.

Verrijk je sociale leven en geef je op als barvrijwilliger bij SSV. Of als vrijwilliger voor de vele andere werkzaamheden die met regelmaat moeten gebeuren. Alvast heel erg bedankt!

– Bestuur SSV Venlo