Cursus Schilderen met olieverf!

We gaan beginnen! Op dinsdagmiddag 7 november 2023 starten we met de cursus Schilderen met olieverf. Onder deskundige leiding worden de basis beginselen van schetsen en schilderen bijgebracht. Vanuit een voorbeeld (foto) wordt geleerd hoe je moet schetsen om tot de basis voor een schilderwerkje met olieverf te komen. Gestart wordt met een basis blok van 5 lessen. Hierna kun je zelf beoordelen of je het leuk vindt om verder te gaan. Het resultaat is in ieder geval eigen werkjes geschilderd met olieverf. Zie onderstaand voorbeeld.

De cursus bestaat in beginsel uit 5 blokken van ieder 5 weken. We starten op dinsdagmiddag 7 november en stoppen op dinsdagmiddag 14 mei 2024 met uitzondering van 5 december 2023 (Sinterklaas), 26 december 2023 (Kerstmis) en 13 februari 2024 (Carnaval). Instappen kan op ieder gewenst moment maar je begint altijd met het basis blok van 5 lessen. De benodigde materialen, zoals tafelezel, potloden, penselen, verf, doek, etc. krijg je aangereikt en zitten in de prijs inbegrepen.

De kosten van het basis (eerste) blok van 5 weken/lessen bedraagt €25. De vervolgblokken (5 lessen per blok) €20 per blok. Na aanmelding ontvang je een betaalverzoek van de penningmeester van SSV Venlo. Je kunt pas starten na betaling. Na het basis blok doorlopen te hebben, kun je op een later moment je ook altijd voor een vervolg blok aanmelden.

De cursus wordt gegeven in ons verenigingsgebouw ’t Wonder, Kazernestraat 1 in Blerick en de lessen starten om 13.30 uur en duren tot 16.30 uur.

Aanmelden kan via: info@ssvvenlo.nl Vermeld, naast je naam, wel even dat het de cursus Schilderen met olieverf betreft. Je ontvangt aansluitend een betaalverzoek.

Veel plezier gewenst met Schilderen met olieverf!